rupioji ruginė duona

Juoda ruginė rupioji duona gaminama iš rupinių pilno grūdo ruginių miltų, vandens, cukraus, joduotos druskos, bei raugo. Pagardinimui įdedame truputėli kmynų. Ši duonelė pasižymi saldžiarūgščiu, turtingu skoniu, rupia konsistencija, jaučiasi grūdų dalys. Tešla minkoma tik rankomis, nenaudojant jokių mechaninių prietaisų, todėl garantuojama kokybė, užtikrinanti Jūsų poreikius.

Rekomenduojama suvartoti per 14 dienų.

Sudedamosios dalys: viso grūdo dalių ruginiai miltai, geriamas vanduo, cukrus, kmynai, raugas, joduota druska. Sudėtyje gali būti kvietinių miltų pėdsakų.

100 g produkto maistinė vertė: energinė vertė 1126 kJ/269 kcal, riebalai 1.27 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.23 g, angliavandenių 64.32 g, iš kurių cukrų 8.40 g, skaidulos 11.53 g, baltymų 6.53 g, druskos 0.25 g.