kvietinė duona su saulėgrąžomis

Kvietinė duona gaminama iš kvietinių miltų, vandens, ruginių sijotų miltų, cukraus, joduotos druskos, bei raugo. Pagardinimui įdedame saulėgrąžų branduolių ir truputi kmynų. Todėl ši duonelė pasižymi ypač subtiliu ir švelniu skoniu. Tešla minkoma tik rankomis, nenaudojant jokių mechaninių prietaisų, todėl garantuojama kokybė, užtikrinanti Jūsų poreikius.

Rekomenduojama suvartoti per 10 dienų.

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai (64%), sijoti ruginiai miltai, geriamas vanduo, cukrus, saulėgrąžų branduoliai, kmynai, raugas, joduota druska.
100 g produkto maistinė vertė: energinė vertė 1312 kJ/314 kcal, riebalai 3.56 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.59 g, angliavandenių 62.19 g, iš kurių cukrų 9.47 g, skaidulos 2.43 g, baltymų 8.27 g, druskos 0.22 g.